9.3.05

Sopar commemoratiu del dia de la dona

Ahir va fer 8 anys, un grup de dones connectades a Internet es van trobar en un restaurant de la ciutat comtal per commemorar el Dia Internacional de la Dona Treballadora (el 1997, un dissabte), i enmig d'infinites converses interessantíssimes i de temes ben diversos, varen decidir crear una llista de correu exclusivament per dones.

Com deia la Mercè en el seu correu nocturn post-sopar, esperem que arribarem a veure el dia en què ja no caldrà recordar i celebrar el 8 de març com a el dia de la Dona.

En el sopar d'ahir érem poques però ben avingudes. La mida del quòrum va permetre matenir una conversa única gran part -si no la totalitat- de l'estona que va durar l'àpat. La taula era rectangular, prou ampla perquè totes poguéssim veure'ns les cares. Com sempre, edats diferents, procedències vàries. Aquesta mena de trobades són molt interessants :)

M'haureu de disculpar... duia una càmara digital, però vaig oblidar de fer fotos (!). La resta de ciberdones n'estaven al corrent, i tampoc no hi van pensar, un cop vam ser totes juntes. Sabeu per què? Perquè la majoria semblaven l'adaptació catalana de la Ventafocs moderna... a les 11 tocades, totes a córrer, que l'endemà hi ha feina! ;)

Des d'aquí animo efusivament a totes les ciberdones de la llista o de fora que encara no ho hagin provat, a participar ens les properes convocatòries de sopars. Les interaccions se carn i òs sempre són, en la meva opinió, millors que les estrictament cibernètiques.

Un petó ben gros, i fins la propera :)

Marta